Antena 3 CNN Actualitate Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă, de fapt, cu îndrăgitul artist

Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă, de fapt, cu îndrăgitul artist

Medicul Monica Pop, adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce se întâmplă, de fapt, cu îndrăgitul artist
Sursa foto: foto: Facebook
20 Iul 2019   •   22:13

De nouă săptămâni, Mihai Constantinescu este în stare gravă la spital.

Vești ceva mai încurajoatoare au venit, sâmbătă, de la medicul Monica Pop, cea care îl vizitează mereu. Starea îndrăgitului artist este ușor ameliorată față de săptămâna precedentă, potrivit medicului, care a trecut și pe la rezerva unde a fost internată Cornelia Catanga în urma unui infrarct.

Monica Pop a oferit, în exclusivitate, pentru ediția de sâmbătă a emisiunii "Se întâmplă în România", moderată de Sabina Iosub, cele mai noi informații despre Mihai Constantinescu:

"Față de săptămâna trecută mie mi s-a părut o ușoară ameliorare, arăta bine, așa cum arăta el decât de obicei - este mai slab decât înainte. Este însă extrem de bine îngrijit.

Am văzut lista de tratament - este absolut perfect ceea ce i se face. Medicii au grijă nu numai de el, ci de toți cei care se află acolo. M-am bucurat că e un pic mai bine și eu tot sper să fie mai bine", a spus medicul Monica Pop.

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu Monica Pop
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close