Antena 3 CNN Actualitate Media Schimbări pe Instagram, pentru adolescenți. Sfaturi pentru românii care vor să își protejeze copiii în mediul online

Schimbări pe Instagram, pentru adolescenți. Sfaturi pentru românii care vor să își protejeze copiii în mediul online

Platforma de socializare Instagram a anunțat noi schimbări pentru utilizatorii adolescenți.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Ian 2024   •   17:00

Realizatorii emisiunii 24IT, de la Antena 3 CNN, le oferă părinților sfaturi pentru a-și proteja copiii pe rețelele sociale, după c, pe platforma de socializare Instagram, au apărut mai multe schimbări pentru utilizatorii adolescenți.

Meta a anunțat că Instagram va trimite atenționări nocturne adolescenților care stau pe această platformă mai multe de 10 minute, târziu în noapte.

Este cea mai recentă mișcare a companiei, pentru a încerca să ajute utilizatorii mai tineri să gestioneze folosirea rețelelor de socializare.

Măsura vine după ce Meta a spus recent că va începe să ascundă din news feed mai multe tipuri de conținut sensibil, precum postări despre violență și tulburări de alimentație.

Citește și: Țara din Europa unde președintele propune să se intre pe internet doar cu buletinul

"De multe ori internetul este mult mai periculos decât viața reală. Ca să avem grijă de copiii noștri trebuie să existe dialogul și controlul parental despre care cei mici să știe.", spun realizatorii emisiunii 24IT.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close