Antena 3 CNN Actualitate Media Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator, care îşi face meseria cu pasiune deşi are o singură mână: 'A fost un vis din copilărie!'

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator, care îşi face meseria cu pasiune deşi are o singură mână: 'A fost un vis din copilărie!'

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator, care îşi face meseria cu pasiune deşi are o singură mână: 'A fost un vis din copilărie!'
23 Feb 2018   •   17:32

Cristi Georgescu, corespondentul echipei Observator în judeţul Prahova, este un exemplu rar de jurnalist care îşi iubeşte meseria şi o practică cu mare pasiune.

Cu o poveste de viaţă care pe mulţi i-ar pune la pământ, Cristi a ales întotdeauna să lupte, iar fiecare zi, fiecare subiect şi fiecare stand-up a reprezentat o provocare.

"Pentru mine, să lucrez într-o televiziune mare precum Antena 1 a fost un vis din copilărie. Am început să colaborez cu Antena 1 încă din clasa a VII-a, într-o emisiune de copii. Am primit această şansă de a lucra în echipa Observator atunci când corespondentul din Prahova a plecat să lucreze la Bucureşti. A fost o provocare pentru mine pentru că tot ce mi-am dorit în viaţă, pe plan profesional, a fost să lucrez pentru o astfel de televiziune. Antena 1 a fost întotdeauna televiziunea din care am vrut să fac parte", a declarat Cristi Georgescu pentru Observator.TV.

Născut chiar de Crăciun, Cristi povesteşte despre ziua în care s-a născut ca despre un miracol de la Dumnezeu.

Pe 25 decembrie 1987, Cristi Georgescu a venit pe lume la Maternitatea Ploieşti, acolo unde medicul a decis că mama lui trebuie să nască prin cezariană, chiar dacă sarcina a fost una fără probleme.

În timpul operaţiei de cezariană, medicul a secţionat cu un bisturiu mâna dreaptă a copilului şi, văzând hemoragia masivă, a trimis copilul direct la morgă.

Detalii, pe obsevator.tv

×
Subiecte în articol: Observator
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close