Antena 3 CNN Actualitate Media ASIA EXPRESS. Un cameraman a povestit ce se întâmplă de fapt pe platourile de filmare a celebrei emisiuni

ASIA EXPRESS. Un cameraman a povestit ce se întâmplă de fapt pe platourile de filmare a celebrei emisiuni

ASIA EXPRESS. Un cameraman a povestit ce se întâmplă de fapt pe platourile de filmare a celebrei emisiuni
17 Apr 2019   •   16:44

ASIA EXPRESS.  Abia s-a încheiat sezonul doi al showului TV „Asia Express”, iar lumea se întreabă ce se întâmplă de fapt în spatele camerelor. 

ASIA EXPRESS. Lucian Voicu – 30 de ani, operator de imagine la Asia Express - a început colaborarea cu showul încă din primul sezon.  Într-un interviu pentru vice.com, cameramanul a povestit ce s-a întâmplat de fapt pe platourile de filmare. 

ASIA EXPRESS. ”Fără doar și poate a fost misiunea cu urina de vacă, când concurenții trebuiau să bea câte un pahar. Inițial am crezut că Morodan și Teleșpan vor refuza să o facă, pentru că aveau și această opțiune, și vor prefera să fie penalizați. N-a fost așa! S-a văzut și pe TV că în momentele alea o mână o țineam pe cameră și alta la gură. Ficatul meu e mai sensibil și când am văzut ce trebuie să facă, a fost foarte greu”.

ASIA EXPRESS. Lucian a mai declarat că – la început – a avut probleme cu stomacul din cauza alimentației. Pe măsură ce organismul s-a acomodat, totul a fost ok, spune cameramanul.

ASIA EXPRESS. ”Spun asta pentru că atât în Sri Lanka, dar mai ales în India, oamenii erau destul de suspicioși, mai ales în momentul în care își căutau cazare. În ceea ce privește autostopul, nu știu cât le eram de ajutor, fiindcă erau nevoiți să găsească mașini cu trei locuri disponibile, ca să încăpem toți; ceea ce nu era chiar simplu, mai ales când opreau mașini mici”.

×
Subiecte în articol: cameraman
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close