Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audiență în ziua marelui anunț

Antena 3, lider de audiență în ziua marelui anunț

Antena 3, lider de audiență în ziua marelui anunț
23 Feb 2018   •   16:39

Antena 3 a fost cel mai urmărit post de ştiri din România în ziua marii decizii privind soarta şefei DNA. Ieri, când minstrul Justitiei a facut anunţul anului şi a cerut revocarea Laurei Codruţa Kovesi în urma dezvaluirilor care demonstreaza abuzurile din DNA, postul nostru de televiziune a fost lider de audienţă pe intreaga zi în clasamentul televiziunilor de ştiri.

Antena 3 i-a ţinut în permanenţă la curent cu toate evoluţiile şi declaraţiile importante ale ministrului justiţiei pe telespectatori. 

Conferinţa de presă care a durat o oră şi jumătate, susţinută de ministrul Justiţiei, a înregistrat o audienţă record, postul nostru de televiziune reuşind să fie primul în clasamentul televiziunilor de ştiri

Marele anunţ privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi a adus Antenei 3 un share de 12,8, în timp ce următorul clasat a înregistrat o cotă de piaţă de doar 6,3

Antena 3 a prezentat reacţii din toate taberele după anunţul anului facut de ministrul Justiţiei, iar acest lucru a făcut ca telespectatorii să rămână pe Antena 3.

În prime time, postul nostru de televiziune a obţinut o cotă de piaţă de 8,8, cât toate celelalte posturi tv de ştiri împreună.

De altfel, Antena 3 a fost lider de audienţă pe parcursul întregii zile.

Telespectatorii au fost ţinuti în permanenţă la curent cu toate informaţiile de culise despre ceea ce urma să se întâmple după dezvăluirile care dovedesc nereguilile din Directia Naţionala Anticorupţie. Postul nostru a inregistrat un market share de 9.6 în rândul publicului peste 18 ani.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider audienta
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close