Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, din nou lider de audiențe

Antena 3, din nou lider de audiențe

Antena 3, din nou lider de audiențe
16 Ian 2018   •   18:53

Antena 3 dovedeşte încă o dată că este cel mai urmărit post tv la evenimentele importante. Telespectatorii au ales Antena 3 într-o zi crucială pentru politica de la noi, când PSD a decis să renunţe la cel de-al doilea premier.

Momentul culminant al întregii zile a fost conferinţa de presă în care Liviu Dragnea a făcut anunţul oficial al despărţirii de Mihai Tudose.

Între orele 22.15 şi 22.45, Antena 3 a fost lider absolut de audienţă, postul nostru de ştiri înregistrând o cotă de piaţă de 13% în rândul publicului de peste 18 ani din mediul urban.

De altfel, pe parcursul întregii zile, imaginile din punctele fierbinţi, informaţiile la cald, precum şi analiza din studioul de ştiri, i-au convins pe români să urmărească la postul nostru desfăşurarea evenimentelor.

Antena 3 a fost cel mai urmărit post de ştiri, pe toate categoriile de public 18+, 18-49 şi 25-54.

Şi în intervalul de prime-time, pe măsură ce informaţiile din interiorul PSD deveneau din ce în mai interesante, românii au ales postul nostru de televiziune.

Antena 3 a înregistrat o cotă de piaţă de 10,3%, aproape cât au avut împreună următoarele trei posturi de ştiri din clasament.

×
Subiecte în articol: 100 de minute lider de audienta Antena 3
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close