Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Sava, despre culisele noii emisiuni „Descoperiți”, de la Antena 3

Andreea Sava, despre culisele noii emisiuni „Descoperiți”, de la Antena 3

Andreea Sava, despre culisele noii emisiuni „Descoperiți”, de la Antena 3
26 Mai 2017   •   10:00

Din 27 mai, de la ora 23:00, Antena 3 vine cu o nouă emisiune - "DESCOPERIȚI, cu Andreea Sava". Jurnalista ne va ajuta să vedem dincolo de evenimente, va arăta abuzurile și hibele sistemului, iar lucrurile nu se opresc aici.

Într-un interviu pentru DCNews, Andreea Sava a mărturisit că și-a dorit foarte mult acest proiect. „Va fi o emisiune dinamică. Va avea interviuri în exclusivitate, dar și materiale gen documentar și analize prezentate de mine, cu scheme, documente etc, disecate apoi cu oameni care cunosc sistemul din interior și care pot susține informațiile pe care le aduc eu. În funcție de cum va cere subiectul. Ideea este să înțelegem cum funcționează sistemul, să-i arătam hibele, să spunem cine încearcă sa ne manipuleze și în ce fel. Dacă ceva nu funcționează sau cineva dintre cei aleși sau plătiți de noi ca să ne reprezinte interesele face un abuz sau încearcă să obțină prea multă putere, să devoalăm și să nu-i lăsam. Și voi folosi toate metodele jurnalistice pentru asta”.

Andreea Sava face parte din echipa INTACT din 2009, a fost pe rând redactor și reporter, inițial la Observatorul de Weekend, iar apoi redactor al emisiunii "Q&A" realizată de Alessandra Stoicescu, iar din octombrie 2011, când s-a lansat "100 de minute", a preluat și rolurile de redactor și co-prezentator în cadrul acestei emisiuni, în prezent fiind producător de conținut la "100 de minute, cu Alessandra Stoicescu" și realizatoarea celei mai recente producțiii Antena 3, "DESCOPERIȚI".

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close