Antena 3 CNN Actualitate Maternitatea Giulești s-ar putea muta după scandalul infectării bebelușilor

Maternitatea Giulești s-ar putea muta după scandalul infectării bebelușilor

Maternitatea Giulești s-ar putea muta după scandalul infectării bebelușilor
03 Dec 2018   •   17:11

Maternitatea Giuleşti s-ar putea muta! Autorităţile iau în calcul relocarea unităţii sanitare, după scandalul infectării bebeluşilor cu stafilococul auriu. 15 copii sunt trataţi acum, iar în cazul a 11 dintre ei, prezenţa bacteriei a fost deja confirmată. 

Gabriela Firea a afirmat că autorităţile trebuie să îşi ceară scuze părinţilor copiilor infectaţi. Viaţa bebeluşilor nu este în pericol, a dat asigurări primarul General, care a afirmat că este absolut necesară construcţia unei noi maternităţi în Bucureşti.

„Atât eu, ca părinte, cât și toți cei implicați, trebuie să-i asigurăm pe părinți că vom face tot ce putem ca astfel de lucruri să nu se mai repete și să cerem scuze părinților pentru această situație, nu e dramatică, dar nici plăcută”. 

Citiți și Gabriela Firea, despre Maternitatea Giuleşti: Sperăm ca într-o săptămână maxim să se redeschidă secţia şi să se facă internări

„Acum se fac igienizări, dar măsura ar trebui să fie permanentă, e adevărat că dată fiind situația, ar trebui să regândim sistemul de sterilizare, au mai fost situații în țară și București”. 

Citiți și Noi informații în cazul bebelușilor infectați cu stafilococ auriu. Numărul real al bolnavilor este mai mare

×
Subiecte în articol: maternitatea giulesti scandalul
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close