Antena 3 CNN Actualitate A murit fostul lider al masonilor din Transilvania. Mircea Chira devenise speaker motivațional

A murit fostul lider al masonilor din Transilvania. Mircea Chira devenise speaker motivațional

Masonii îi aduc un omagiu lui Mircea Chira, fost Maestru Venerabil al Lojei "Horia, Cloșca și Crișan" și fost coordonator al lojelor masonice din Transilvania.

A murit fostul lider al masonilor din Transilvania. Mircea Chira devenise speaker motivațional
Sursa foto: Mircea Chira/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   17:40

Mircea Chira a murit subit, cel mai probabil în urma unui infarct. Acesta era cercetat penal într-un dosar de înşelăciune, cu prejudiciu de zeci de mii de euro.

Masonii au transmis un mesaj după moartea acestuia:

"Coloana Funebră – Zenitul București la 08 Mai 2023. Vă comunicăm cu tristețe că o Verigă a Lanțului nostru masonic s-a rupt astăzi în plan terestru!

Scumpul nostru Frate Ioan Mircea Chira (51 de ani) a fost strigat pentru cea din urmă Inițiere în Loja Celestă de la Orientul Etern. Admirat și iubit de toți cei care l-au cunoscut, lasă în urmă Frații îndoliați și amintirea unei vieți trăite la umbra Salcâmului, între Echer și Compas.

Jelim – Jelim – Jelim dar Sperăm. Să refacem Lanțul, Fraților, căci Spiritul lui Mircea va rămâne mereu prezent printre noi”.

Citeşte şi: Tainele masoneriei din România. Cum au schimbat masonii istoria

Mircea Chira a fost maestru Venerabil al Respectabilei Loje "Horia, Cloșca și Crișan", cavaler templier al Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim din 2004 și membru al Marii Loji Naţionale a României.

×
Subiecte în articol: Mircea Chira masoni Transilvania
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close