Antena 3 CNN Actualitate Mărturia exclusivă a iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crimă la petrecerea din Padina: "Nu aveau cum să aibă macete la ei în club”

Mărturia exclusivă a iubitei unuia dintre bărbații acuzați de crimă la petrecerea din Padina: "Nu aveau cum să aibă macete la ei în club”

Iubita principalului suspect de crimă de la Padina a declarat, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, că cei trei fraţi nu aveau cum să aibă la ei macete în club şi că se teme pentru viaţa ei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   11:53

”Nu este absolut nimic adevărat. Nu aveau cum să aibă oamenii ăștia macete la ei într-un club, în primul rând.

În al doilea rând, oamenii ăștia s-au dus să se distreze acolo, nu s-au dus pe niciun scandal. Nu s-au dus să facă niciun fel de belea. Oamenii ăștia au fost atacați.

Eu mă tem pentru viața mea.

Oamenii ăștia, am înțeles, sunt foarte periculoși, sunt din nu știu ce clan, Ghenosu”, este mărturia, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, a iubitei unaia dintre bărbații acuzați de crima de la Padina.

Cei trei suspecți în cazul crimei comise la petrecerea cu vedete de la Padina au fost scoși din arest și duși, din nou, în fața procurorilor.

Ei au ajuns, luni dimineață, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru a afla dacă vor fi arestați preventiv, în contextul în care procurorii solicită dispunerea acestei măsuri pentru 30 de zile.

Anterior, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, duminică, la capătul unor audieri care au durat o jumătate de zi.

Cei trei sunt frați și sunt fiii vrăjitoarei Sidonia.

Marin Laurențiu, Marin George Armando şi Marin Louis Justin au vârste între 19 și 32 de ani și fac parte dintr-una dintre cele mai temute grupări interlope din București.

Gruparea este condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei, și a fost acuzată, de-a lungul timpului, de proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. 

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicaţii, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal.

Bărbatul înjunghiat mortal avea 41 ani și era tatăl a doi copii.

×
Subiecte în articol: Padina crima clanul Fabian
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close