Antena 3 CNN Actualitate Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a făcut fermier: "Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios"

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a făcut fermier: "Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios"

Mark Zuckerberg a anunţat că a început să investească într-un domeniu cu totul neaşteptat: "Suntem încă la început de drum". Dezvăluirea şefului Meta a provocat un val de reacţii.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, s-a făcut fermier: "Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios"
Sursa foto: Facebook Mark Zuckerberg/Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2024   •   11:25

Mark Zuckerberg, şeful Meta, în vârstă de 39 de ani, și-a anunţat planurile într-un mesaj publicat pe rețelele sale sociale, Facebook și Instagram, detaliind modul în care complexul său de pe insula Ko'olau din Hawaii va fi folosit de acum înainte pentru creșterea vitelor.

"Vitele sunt Wagyu și Angus, iar ele vor crește mâncând făină de macadamia și bând bere pe care o producem aici, la fermă", a scris Zuckerberg.

Started raising cattle at Ko'olau Ranch on Kauai, and my goal is to create some of the highest quality beef in the...

Publicată de Mark Zuckerberg pe Marţi, 9 ianuarie 2024

"Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios"

"Vrem ca întregul proces să fie local și integrat pe verticală. Fiecare vacă consumă hrană de 5.000- 10.000 de lire sterline în fiecare an, ceea ce înseamnă o mulțime de acri de macadamia.

Fiicele mele ajută la plantarea copacilor de macadamia și au grijă de diferitele noastre animale. Suntem încă la început de drum și este distractiv să ne îmbunătățim performanța în fiecare sezon. Dintre toate proiectele mele, acesta este cel mai delicios", a mai scris Mark Zuckerberg, pe reţelele de socializare,

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg vite investitie
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close