Antena 3 CNN Actualitate Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul autostrăzii A7: "Până la sfârșitul anului vom deschide circulației 148 de kilometri"

Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul autostrăzii A7: "Până la sfârșitul anului vom deschide circulației 148 de kilometri"

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat vineri șantierul Autostrăzii Moldovei A7. "Este pentru primă oară când, cu certitudine, Moldova va avea autostradă", a spus prim-ministrul.

Marcel Ciolacu, în vizită pe șantierul autostrăzii A7: "Până la sfârșitul anului vom deschide circulației 148 de kilometri"
Sursa foto: Facebook I Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2024   •   11:28

Declarațiile au fost făcute în timpul vizitei de la șantierul de infrastructură rutieră pentru Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localității Adjud.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre o posibilă devansare a lucrărilor.

"Este pentru primă oară când cu certitudine Moldova va avea autostradă.

Dacă constructorul va menține ritmul lucrărilor, până la sfârșitul anului vom deschide circulației în jur 148 de kilometri. Este o veste extraordinară, este o devansare a lucrărilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Premierul a mai vorbit despre fondurile europene și despre alianța politică PSD-PNL.

"A7 este integral din fonduri europene, prin PNRR. Asta arată cât de mult înseamnă apartenența României la UE și vorbim de stabilitate politică.

România nu se va putea dezvolta fără fonduri europene. (...) Vrem să venim în fața românilor cu acest proiect politic”, a spus Ciolacu.

Pe șantierul din județul Vrancea au mai fost prezenți președintele Senatului, Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și reprezentanți ai companiei de drumuri și ai autorităților locale.

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu la șantierul de infrastructură rutieră pentru Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7 – 22.03.2024

Vizita premierului Marcel Ciolacu, președintele PSD și a ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, la șantierul de infrastructură rutieră pentru Lotul 2 Domnești Târg – Răcăciuni din Autostrada A7, în zona localității Adjud

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 22 martie 2024

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu autostrada moldovei
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close