Antena 3 CNN Actualitate Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere: „Dacă nu era Alexandra, cazul fiicei mele era mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”

Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere: „Dacă nu era Alexandra, cazul fiicei mele era mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”

Mama Luizei Melencu, sfâșiată de durere: „Dacă nu era Alexandra, cazul fiicei mele era mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”
16 Sep 2019   •   11:06

Monica Melencu, mama Luizei, adolescenta care a dispărut în luna aprilie după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă și care ulterior a declarat că a ucis-o, a reiterat că în cazul fiicei sale este vorba de trafic de persoane, și nu de crimă.

Mama Luizei a mai subliniat și lentoarea cu care autoritățile acționează, precizând că dacă nu ar fi existat cazul Alexandrei, cazul fiicei sale ar fi fost mușamalizat.

„În momentul în care dosarul Luizei de la DIICOT Craiova a fost mutat la DIICOT Central, din acel moment nu știm ceea ce înseamnă autorități. Am impresia că nu există autorități în România. Nu mai am încredere în autorități. Ei știu că este un caz mediatizat care ar fi trebuit să se rezolve. Dacă nu era Alexandra cazul Luizei este mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?”, a declarat Monica Melencu într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește Și Gheorghe Dincă, în locul în care a aruncat telefonul Alexandrei. Anchetatorii reconstituie ziua răpirii

×
Subiecte în articol: Caracal Luiza Melencu tragedie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close