Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, despre candidatura premierului Dăncilă la prezidențiale: „Trebuie să câştige mai întâi alegerile în Videle şi apoi să încerce la o altă funcţie în stat”

Ludovic Orban, despre candidatura premierului Dăncilă la prezidențiale: „Trebuie să câştige mai întâi alegerile în Videle şi apoi să încerce la o altă funcţie în stat”

Ludovic Orban, despre candidatura premierului Dăncilă la prezidențiale: „Trebuie să câştige mai întâi alegerile în Videle şi apoi să încerce la o altă funcţie în stat”
24 Aug 2019   •   18:44

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că prim-ministrul Viorica Dăncilă ar trebui să câştige mai întâi alegerile în oraşul Videle, unde a mai candidat şi a pierdut, iar abia apoi să intre în competiţia pentru o altă funcţie în stat.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, sâmbătă, în cadrul Congresul extraordinar al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

"După toate dezastrele produse în majoritatea domeniilor de o guvernare haotică şi nocivă pentru români, premierul acestei guvernări, Viorica Dăncilă, are acum tupeul şi nesimţirea să se prezinte în faţa românilor şi să le spună cât de bine a guvernat PSD în aceşti ani şi să le ceară votul pentru cea mai importantă funcţie în stat. Dăncilă trebuie să câştige mai întâi alegerile în oraşul Videle, unde a mai candidat şi a pierdut lamentabil, şi apoi să mai încerce la o altă funcţie în stat. Aşa, candidatura ei ar fi mai puţin periculoasă pentru interesele României", a afirmat Orban. 

Liderul liberal a adăugat că PSD, sub conducerea Vioricăi Dăncilă, nu a "făcut nimic" din ceea ce a promis în programul de guvernare şi ar fi avut o singură preocupare: "cum să-i scape pe Liviu Dragnea şi pe ceilalţi ca el din PSD şi ALDE de închisoare".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban viorica dancila
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close