Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru Ilie Năstase! Decizia luată de Federaţia Internaţională de Tenis, după ce fostul sportiv a fost scos cu forța de pe teren

Lovitură pentru Ilie Năstase! Decizia luată de Federaţia Internaţională de Tenis, după ce fostul sportiv a fost scos cu forța de pe teren

Lovitură pentru Ilie Năstase! Decizia luată de Federaţia Internaţională de Tenis, după ce fostul sportiv a fost scos cu forța de pe teren
Sursa foto: Foto: Facebook/Ilie Năstase
22 Apr 2017   •   17:40

Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) i-a ridicat acreditarea lui Ilie Năstase, astfel că el nu va mai fi căpitanul echipei României la meciurile de duminică, împotriva jucătoarelor din Marea Britanie, din FedCup.

"Căpitanul României, Ilie Năstase, a fost scos de pe teren în timpul celui de-al doilea meci al întâlnirii de Fed Cup, România - Marea Britanie, de la Constanţa. Domnului Năstase i s-a cerut să părăsească terenul de către arbitrul ITF Andreas Egli, din cauza comportamentului său nesportiv, după ce a primit două avertismente. Domnul Năsase a fost scos din tribune din cauza comportamentului său nepotrivit. Acreditarea sa a fost anulată şi nu va mai lua parte la această întâlnire. ITF va lansa o investigaţie asupra acestui caz, dar şi cu privire la comentariile anterioare făcute de domnul Năstase în această săptămână", se arată în comunicatul ITF.

Căpitanul nejucător al echipei de FedCup a României, Ilie Năstase, a înjurat pe toată lumea, arbitri, adversare, ziarişti, la meciul Sorana Cîrstea - Johanna Konta, de la Mamaia. Năstase s-a enervat pentru faptul că jucătoarea britanică era tot timpul deranjată de ce se întâmpla pe teren şi în tribune, în timpul evoluţiei ei. Năstase i-a reproşat situaţia arbitrului de scaun, pe un ton nepotrivit.

Oficialul l-a chemat pe arbitrul principal, elveţianul Andreas Egli, care l-a trimis la vestiare pe fostul tenisman. Năstase l-a înjurat pe Egli, apoi a adresat cuvinte jignitoare şi către Johanna Konta şi căpitanul Marii Britanii, Anne Keothavong, înainte de a părăsi terenul.

După scurt timp, Johanna Konta a izbucnit în plâns, iar meciul a fost întrerupt şi jucătoarele au plecat la cabine. Arbitrul a rugat-o pe Simona Halep să le vorbească fanilor, acestea cerându-le spectatorilor să respecte jucătoarele adverse.

Partida a fost reluată după 20-25 de minute.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close