Antena 3 CNN Actualitate Fata care şi-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia, supusă unei expertize psihiatrice

Fata care şi-a ucis cea mai bună prietenă la Mangalia, supusă unei expertize psihiatrice

Criminala care şi-a ucis cea mai bună prietenă şi i-a abandonat trupul în parc va fi supusă mâine unei expertize psihiatrice pentru a vedea dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a comis crima.

de Alexandra Ghețea    |    Ioana Mircea    |    16 Aug 2023   •   14:42

Loredana, fata de 18 ani, care și-a omorât cea mai bună prietenă, pe Alina, în Mangalia, va fi dusă mâine în fața unei comisii, aflate la sediul Institutului de Medicină Legală, care îi va efectua o expertiză psihiatrică.

Fata va sta de vorbă cu specialiștii și le va spune exact ce s-a întâmplat acolo. Expertiza va avea loc în cursul zilei de mâine și în scurt timp vom afla ce a dus la comiterea crimei, în contextul în care zilele trecute un specialist declara că ucigașa a apelat la alte metode și că s-a uitat în ochii victimei, însă apărătorii fetei susțin că nu s-a întâmplat așa.

Ei susțin că era întuneric în cameră atunci când s-a petrecut totul și cele două fete, Loredana și Alina ar fi avut un contact fizic, înainte de comiterea faptei.

Citește și: Condamnarea la moarte a criminalei care a ucis-o pe Alina, cerută într-o petiție: "Să-i facem dreptate acestei tinere"

×
Subiecte în articol: crima mangalia expertiza psihiatrica
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close