Antena 3 CNN Actualitate Anchetatorii sunt şocaţi de atitudinea suspectei de crimă din Saturn. Detaliile noi din ancheta procurorilor arată o altă față a Loredanei

Anchetatorii sunt şocaţi de atitudinea suspectei de crimă din Saturn. Detaliile noi din ancheta procurorilor arată o altă față a Loredanei

Autoarea crimei din Saturn n-a cerut să-i fie aplicată o măsură preventivă mai blândă. Detaliile noi din ancheta procurorilor arată o altă față a Loredanei, fata care și-a ucis prietena.

Anchetatorii sunt şocaţi de atitudinea suspectei de crimă din Saturn. Detaliile noi din ancheta procurorilor arată o altă față a Loredanei
Sursa foto: Cameră de supraveghere
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2023   •   08:32

Fata le-a spus avocaților că a început să conștientizeze ce a făcut și înțelege acum că poate fi considerată un pericol public. 

Între timp apar tot mai multe informații despre viața ei și despre adevăratele motive care ar fi putut duce la comiterea crimei, o crimă pe care fata a recunoscut-o deja în fața anchetatorilor.

Portretul psihologic al tinerei îi va putea ajuta pe procurori să trimită mai rapid dosarul în instanță. 

Detaliile noi din ancheta procurorilor arată o altă față a Loredanei, fata care și-a ucis prietena. Aceasta făcea parte dintr-o familie cu istoric de abuzuri, tatăl ei fiind alcoolic. Între părinți existau tot timpul certuri, iar într-una dintre ele, Loredana s-ar fi băgat între ei pentru că tatăl voia să o înjunghie pe mamă.

Citeşte şi: Răsturnare de situație în cazul crimei de la Mangalia! Avocatul Loredanei: ”Starea ei nu este bună!”

Cel mai probabil motivul pentru care Alina a fost înjunghiată nu a fost unul serios pentru un om normal, spun specialiștii. Însă, pentru cineva care a trăit într-un mediu abuziv, cuvintele pot căpăta înțelesuri catastrofale. 

"În momentul ăla de furie oarbă, în nebunia aceea, un cuvânt poate să declanșeze, eu am văzut în cariera mea, s-a ajuns la moarte de om de la o jignire, de la o înjurătură. Așa acționează oamenii instinctuali", este de părere Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist. 

Suspecta de crimă este acum în arest preventiv. Zilele trecute a fost vizitată de mama ei, care le-a spus ulterior jurnaliștilor că a început să conștientizeze gravitatea faptei comise.

Vezi și: ”Nu mă ating de ea, se tot foiește! Nu vrea să răspundă!” Noi mesaje între criminala de la Mangalia și iubitul fetei ucise

Loredana nu a contestat decizia magistraților de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar asta, spun specialiștii, ar putea fi încă un semn că își recunoaște vina și cere clemență în fața judecătorilor.

Potrivit Codului Penal, uciderea unei persoane se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani.

 

 

×
Subiecte în articol: crima Saturn mangalia
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close