Antena 3 CNN Actualitate Localnicii din Sărmaş nu au canalizare şi apă potabilă, dar vor avea sală de sport ultramodernă

Localnicii din Sărmaş nu au canalizare şi apă potabilă, dar vor avea sală de sport ultramodernă

Localnicii din Sărmaş nu au canalizare şi apă potabilă, dar vor avea sală de sport ultramodernă
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Mai 2011   •   09:31

Localnicii din Sărmaş, judeţul Harghita, nu au canalizare sau apă potabilă dar vor avea în curând o sală de sport ultramodernă. Guvernul a alocat două milioane de lei pentru ca oamenii să facă mişcare. Ei spun însă că se puteau lipsi de sport şi ar fi preferat ca aceşti bani să fie folosiţi pentru sistemul de canalizare.

Deşi proiectul pentru realizarea unui sistem de canalizare şi alimentare cu apă potabilă există de peste cinci ani, nimeni nu s-a ocupat de implementarea lui. Alimentarea cu apă potabilă se face ca în urmă cu un secol, de la fântână, cu găleata.

Oamenii pot sta însă liniştiţi: guvernul a decis că au mai multă nevoie de încă o sală de sport, pentru care s-au alocat deja fonduri de 2 milioane de lei.

Realizarea sistemului de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare este estimată la peste 10 milioane de lei, fără cheltuielile de racordare şi de exploatare a sistemului, care vor fi suportate de localnici.

×
Subiecte în articol: apa potabila canalizare sala de sport
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close