Antena 3 CNN Actualitate Locale Zonele din București cu cei mai mulți câini vagabonzi. Peste 500 de animale au fost capturate într-un singur sector, de la începutul anului

Zonele din București cu cei mai mulți câini vagabonzi. Peste 500 de animale au fost capturate într-un singur sector, de la începutul anului

ASPA a făcut publică lista cu zonele din București în care se află cei mai mulți câini vagabonzi. De la începutul anului, într-un singur sector, au fost capturați peste 500 de patrupezi fără stăpân.

Zonele din București cu cei mai mulți câini vagabonzi. Peste 500 de animale au fost capturate într-un singur sector, de la începutul anului
Sursa foto: Facebook | ASPA
de Ioana Mircea    |    02 Noi 2023   •   23:03

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti a anunțat în această seară că aproape jumătate dintre câinii capturați de pe raza Municipiului București provin din Sectoarele 5 şi 6. De la începutul acestui an și până acum, doar în Sectorul 6, au fost prinși 509 câini, respectiv peste 25% din total.

”Aproape jumătate din câinii capturaţi de pe raza Municipiului Bucureşti provin din Sectoarele 5 şi 6. În perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2023, echipajele ASPA au capturat din sectorul 6 un număr de 509 câini, ceea ce reprezintă 25,6% din numărul total de câini capturaţi şi transportaţi în adăposturile ASPA”, a anunțat ASPA.

Citește și: Zeci de câini înfometați, "crescuți" cu resturi din tomberoane într-un apartament din Timișoara. Vecinii sunt terorizați din cauza mizeriei

Instituţia precizează că zonele de unde se capturează cel mai des sunt: Lacul Morii, Cartier ANL Brâncuşi, Drumul Valea Largă, Drumul Osiei, Drumul Ciorogârla, Str. Preciziei, Str. Valea Călmăţuiului, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timişoara, Prelungirea Ghencea.

Totodată, echipajele au ridicat din Sectorul 5 un număr de 428 de câini, ceea ce reprezintă 21,53% din numărul total de câini capturaţi.

Cei mai mulţi provenind din zonele: Drumul Cooperativei (zona Cimitirului Militar Ghencea 3), Drumul Funigeilor, Drumul Ghindari, zona magazinului Dedeman Ghencea, şos. Sălaj (zona Târgului Pucheni), şos. Vârtejului, şos. Bucureşti-Măgurele, str. Ghidigeni, str. Zăbrăuţului, str. Lacul Pasărea, Intrarea Şinei, str. Tiparniţei, str. N.D. Cocea, str. Căruţei, a transmis pe Facebook ASPA.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close