Antena 3 CNN Actualitate Locale Autorităţile vasluiene au construit o grădiniţă într-o groapă. Acum vor să facă un zid de jur împrejurul clădirii

Autorităţile vasluiene au construit o grădiniţă într-o groapă. Acum vor să facă un zid de jur împrejurul clădirii

Autorităţile din Vaslui au construit o grădiniţă într-o groapă, la baza unui teren aflat în pantă, iar acum vor să construiască şi un zid împrejurul clădirii.

Autorităţile vasluiene au construit o grădiniţă într-o groapă. Acum vor să facă un zid de jur împrejurul clădirii
Sursa foto: Primaria Municipiului Vaslui/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Sep 2023   •   18:15

După ce au dat obiectivul în folosinţă, autorităţile din Vaslui au constatat că există riscul ca pământul să o ia la vale.

Zidul de sprijin este propus a se ridica în curtea Grădiniţei nr.13, construită pe bulevardul Ştefan cel Mare, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Dacă grădiniţa a costat 5,3 milioane lei, din care 3,15 milioane lei a reprezentat contribuţia proprie a Consiliului Local Vaslui, pentru zidul de sprijin, acelaşi Consiliu Local se pregăteşte să aloce peste 2 milioane de lei, scrie vremeanoua.ro.

La un an de la darea în folosinţă, autorităţile locale constată că grădiniţa este nu doar modernă, ci şi periculoasă pentru copii şi cadrele didactice.

Autorităţile au încropit un nou proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei şi indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii "Zid de sprijin Grădiniţa nr. 13".

Practic, prin acest proiect se urmăreşte înălţarea unui zid de beton în spatele clădirii, care să împiedice alunecările de teren. 

×
Subiecte în articol: gradinita Vaslui zid Pamant pantă
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close