Antena 3 CNN Actualitate Locale Un vatman din Iași a ajuns la spital după ce a mirosit sacoșa uitată de o bătrână în tramvai

Un vatman din Iași a ajuns la spital după ce a mirosit sacoșa uitată de o bătrână în tramvai

Un vatman din Iași a stat internat în spital după ce a verificat o pungă uitată de o femeie în tramvai. Bărbatul a simțit un miros puternic care i-a afectat căile respiratorii.

Un vatman din Iași a ajuns la spital după ce a mirosit sacoșa uitată de o bătrână în tramvai
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2024   •   22:31

La sfârșitul anului trecut un călător a anunțat vatmanul că o femeie a stropit mai mulți oameni cu un lichid și că a murdărit un geam. Când a oprit la capăt, vatmanul a găsit o sacoșă din care curgea un lichid de culoare maronie, scrie BZI.

Imediat după ce a verificat sacoșa, bărbatul a simțit că are probleme respiratorii și a anunțat colegii de la dispeceratul central. Ajuns la depou, acesta a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

"Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut. O doamnă a urcat la stația Pod Nicolina, sensul de mers spre C.U.G., cu o sacoșă în mână. La capătul traseului, o altă călătoare l-a atenționat pe vatman că pe geam se scurge o substanță acidă și că o femeie i-a stropit pe ceilalți călători cu ea. Vatmanul a mers, s-a uitat, a anunțat la dispecerat, de unde i s-a spus să vină cu tramvaiul la gară ca să vadă situația.

În timp ce se deplasa cu vagonul spre gară, la Podu Roș au venit și colegii de la Siguranța Circulației, au deschis geamurile ca să se aerisească tramvaiul. El a ajuns la depou, după care a sunat la 112 pentru că a simțit că nu putea respira bine, erau afectate căile respiratorii.

Vatmanul a ajuns la UPU, a stat o zi internat și a fost tratat, după care a revenit la muncă. Noi am pus la dispoziție filmările din vagon pentru polițiști, care au luat probe și au început o anchetă", a transmis Cristian Stoica, directorul general CTP Iași.

Vatmanul a avut nevoie de tratament de specialitate pentru câteva săptămâni după incident.

Polițiștii au identificat-o pe femeia în vârstă de 70 de ani după camerele de supraveghere.

În urma analizelor s-a constatat că substanța respectivă era detartrant. Fapta s-ar fi întâmplat din neatenție fiindcă recipientul nu era închis corespunzător.

×
Subiecte în articol: vatman Iași vagon spital
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close