Antena 3 CNN Actualitate Locale Tarife pentru trei nopți de cazare în Vama Veche, de 1 Mai. Ultimele pregătiri pe litoral, înainte de startul sezonului estival

Tarife pentru trei nopți de cazare în Vama Veche, de 1 Mai. Ultimele pregătiri pe litoral, înainte de startul sezonului estival

La Vama Veche, pregătirile pentru minivacanța de 1 Mai sunt pe ultima sută de metri, iar hotelierii spun că au pregătit oferte pentru toate buzunarele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Apr 2024   •   17:33

De 1 Mai, în fiecare an, mii de turiști vin în Vama Veche, unde petrec până la răsărit.

Cu zece zile înainte de startul sezonului estival, hotelierii fac ultimele pregătiri pentru a-i găzdui pe turiști.

"Pentru vacanța de 1 Mai, prețul este de 2.000 de lei, însemnând trei nopți de cazare, cu mic dejun inclus", a spus un reprezentant al unui hotel din Vama Veche.

"Suntem pregătiți pentru 1 Mai și îi așteptăm cu drag pe turiști. Prețurile sunt foarte ok. De exemplu, cu 50 de lei se poate mânca un burger și o garnitură", a spus reprezentantul unui restaurant.

Primii turiști vor ajunge în Vama Veche chiar de weekendul următor, mai ales că meteorologii au anunțat că vremea se va mai încălzi.

Pentru un sejur de pe 30 aprilie până pe 2 mai, prețurile pentru o cameră de două persoane pornesc de la 650 de lei. De asemenea, două nopți cu cortul costă în jur de 200 de lei.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close