Antena 3 CNN Actualitate Locale Un minor a furat mașina părinților și a provocat un accident. În ce stare l-au găsit polițiștii

Un minor a furat mașina părinților și a provocat un accident. În ce stare l-au găsit polițiștii

Un minor a furat mașina părinților și a provocat un accident. În ce stare l-au găsit polițiștii
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Iul 2017   •   20:00

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de poliţiştii după ce a provocat un accident pe DN 24, în timp ce mergea cu maşina părinţilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie în aerul expirat, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul a avut loc în localitatea Muntenii de Jos, la câţiva kilometri de municipiul Vaslui, după ce adolescentul a intrat cu maşina într-un alt autoturism aflat în faţa sa.

„Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest. În cazul minorului de 16 ani aparatul a indicat o valoare de 1,21 mg/litru alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru recoltarea de probe biologice”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele adolescentului de 16 ani pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.   

×
Subiecte în articol: minor furat masina parinti accident alcool
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close