Antena 3 CNN Actualitate Locale ”O lecție pentru oameni” Un câine păzește mormântul stăpânului său, așteptând să se întoarcă, în Satu Mare

”O lecție pentru oameni” Un câine păzește mormântul stăpânului său, așteptând să se întoarcă, în Satu Mare

Imagini sfâșietoare într-un cimitir din localitatea Supuru de Jos din județul Satu Mare. Un câine își așteaptă stăpânul care a trecut în neființă.

”O lecție pentru oameni” Un câine păzește mormântul stăpânului său, așteptând să se întoarcă, în Satu Mare
Sursa foto: presasm.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2023   •   22:16

Patrupedul, care dă dovadă de un devotament impresionant, pare că încă mai speră ca stăpânul său să apară și stă pe mormânt. Câinele pare hotărât și nu este alungat nici de caniculă sau de furtunile abătute în ultimele zile peste zona Supurului.

Localnicii, impresionați de imagine, îi mai duc apă și mâncare și încearcă să îi mai aline din suferință, potrivit presasm.ro.

Citește și: Bella, căţeluşa din Iaşi care stătea lângă puiul ei mort, a mers 6 km ca să îl găsească pe bărbatul care i-a dat de mâncare

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acest câine subliniază, dacă mai era nevoie, atașamentul uriaș pe care unele animale domestice îl au față de stăpânii lor, amintind de celebra poveste a câinelui Hachiko.

Imaginile cu apărute pe rețelele de socializare cu câinele îndurerat care își așteaptă stăpânul să se întoarcă au strâns sute de reacții și comentarii.

”O lecție pentru oameni”, ”Bietul animal”, ”De-ar fi și oamenii la fel” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de oameni.

×
Subiecte în articol: caine stapan mormant Satu Mare cimitir
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close