Antena 3 CNN Actualitate Locale O ucraineancă însărcinată a pierdut copilul, după un grav accident, în Galaţi. A fost lovită, împreună cu soțul ei, pe trecerea de pietoni

O ucraineancă însărcinată a pierdut copilul, după un grav accident, în Galaţi. A fost lovită, împreună cu soțul ei, pe trecerea de pietoni

Un accident rutier produs în Galați, a avut urmări tragice pentru o familie de refugiați ucraineni. O femeie, însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina după ce a fost lovită de o mașină, alături de soțul ei, pe trecerea de pietoni.

de Gabi Vlad    |    10 Noi 2023   •   10:04

"La data de 9 noiembrie 2023, la ora 19.50, pe strada Brăilei, din municipiul Galați, în zona intersecției cu strada General Alexandru Cernat, a avut loc un accident rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite grav.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 19 de ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcția de deplasare dinspre strada Roșiori către bulevardul George Coșbuc, când a ajuns la intersecția cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins și accidentat două persoane care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la semnalul de culoare galben intermitent a semaforului electric.

Este vorba de o femeie, cu vârsta de 30 de ani care a fost rănită grav și de soțul acesteia, de 31 de ani, ambii cu cetățenie ucraineană și beneficiari ai protecției temporare.

Citeşte şi: Patru tineri au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case din Arad. Motivul halucinant al atacului

Ambele victime au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate și au rămas internați. Femeia, care era însărcinată în 34 de săptămâni, a pierdut sarcina, medicii constatând, din păcate, decesul fătului.

Rezultatele au fost negative la testările privind pentru consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, iar conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier", transmite IPJ Galaţi

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close