Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei kilometri de cale ferată furată şi un pod devastat, în Hunedoara. Pagubele făcute de hoți sunt uriașe

Trei kilometri de cale ferată furată şi un pod devastat, în Hunedoara. Pagubele făcute de hoți sunt uriașe

Hoții au devastat trei kilometri de cale ferată pe ruta Hunedoara - Simeria. Din fericire, tronsonul este dezafectat, dar chiar și așa, pagubele sunt uriașe.

Trei kilometri de cale ferată furată şi un pod devastat, în Hunedoara. Pagubele făcute de hoți sunt uriașe
Sursa foto: Facebook/ CFR Infrastructura
de Ştefan Petrică    |    01 Feb 2023   •   09:33

Cei 3 kilometri de cale ferată care au căzut pradă hoților se întind de la gara CFR până la ieșirea din municipiul Hunedoara.

Bandele de hoți au atacat și podul de peste râul Cerna și au afectat structura acestuia.

"E rău că se fură, e rău că s-a închis gara, păcat de orașul ăsta", a declarat un cetățean.

Trenurile nu mai circulă în această zonă de cinci ani, iar hoții de cupru acționează tot de ani de zile. În ultima perioadă a dispărut un kilometru întreg de cabluri electrice.

Citește și: Serie de jafuri în instituțiile publice din Galați | Sediul Casei de Asigurări de Sănătate a fost prădat de hoți

Anul trecut polițiștii Structurii de Transporturi au efectuat controale și au înregistrat două dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în care, prezumtivii autori au fost identificați, iar anul acesta, au înregistrat un nou dosar de cercetare penală.

Oamenii legii au amendat și operatorul feroviar care avea obligația să-și asigure paza. Au și recomandat celor de la CFR să demonteze elementele refolosibile și să le depoziteze într-un loc sigur, însă până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

×
Subiecte în articol: hoti cale ferata Hunedoara
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close