Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei bărbați care s-au filmat cu un pistol și îmbrăcați în uniformă de polițiști, căutați de autorități. Imagini virale pe internet

Trei bărbați care s-au filmat cu un pistol și îmbrăcați în uniformă de polițiști, căutați de autorități. Imagini virale pe internet

Trei bărbați sunt căutați de autorități, după ce s-au filmat îmbrăcați în uniforme de polițiști, dar și cu un pistol asupra lor. Videoclipul a devenit viral pe internet.

Trei bărbați care s-au filmat cu un pistol și îmbrăcați în uniformă de polițiști, căutați de autorități. Imagini virale pe internet
Sursa foto: TikTok
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   13:22

Videoclipul în care apar cei trei bărbați a devenit viral pe rețelele sociale și a atras imediat atenția oamenilor legii.

În imagini, cei trei bărbați stau pe treptele unei clădiri din București, fiind îmbrăcați în uniforme asemănătoare celor de poliție.

La un moment dat, unul dintre ei face un gest șocant și îndreaptă un pistol spre cameră.

De asemenea, cei trei bărbați au scris și un mesaj: "Țineți-vă bine că venim peste voi să vă colindăm”

Citește și: Cea mai mare captură de cocaină din istoria Spaniei. Cantități uriașe de droguri, trimise în Europa în cutii cu banane

Lei si ei in hainele statului ????

Posted by Seba Adrian on Wednesday, 23 August 2023

Potrivit unor surse, cei trei bărbați ar fi actori figuranți într-un serial TV.

Oamenii care au urmărit imaginile nu au ezitat să reacționeze și să lase comentarii.

"Ăla mai scoate și pistolul...îți dai seama, se vede interlop. El nu știe pe ce lume e și în ce domeniu lucrează, normal ar trebui dați afară”,  a scris cineva.

La scrut timp, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis că au fost demarate investigațiile pentru identificarea protagoniștilor videoclipului, fiind vorba despre niște polițiști falși.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public în care trei bărbați poartă, fără drept, uniforma de poliție și manipulează o armă, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Polițiștii Secției 24 s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de uzurparea de calități oficiale și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, este mesajul transmis, vineri, de Poliția Capitalei, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: TikTok barbati uniforma politie pistol
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close