Antena 3 CNN Actualitate Locale Telefonul şi căştile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă. Hoţul a fost prins cu o aplicaţie pe care chiar Laura o instalase

Telefonul şi căştile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă. Hoţul a fost prins cu o aplicaţie pe care chiar Laura o instalase

Poliţia confirmă că fata care apare în imaginile filmate în zona cluburilor din Mamaia este DJ Lalla. 

de Cătălina Buzoianu    |    03 Oct 2023   •   14:40

În plus, oamenii legii mai spun că hainele ei nu au fost găsite. Adidaşii, căştile şi telefonul au fost luate de un om al străzii, la care au ajuns prin intermediul aplicaţiei care permite urmărirea telefonului. 

Bărbatul nu a luat însă şi hainele de femeie.

Imaginile de pe camerele de supraveghere surprind momentul când DJ Lalla iese din blocul unde era cazată pentru a merge pe plajă să vadă răsăritul, aşa cum spusese tânăra, numai că filmarea este făcută la ora 8:40 dimineaţa. 

Două ore mai târziu, DJ Lalla a fost găsită de mai mulți turiști, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în apa mării pentru ultima dată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiMedicii legişti au stabilit cauza morţii artistei DJ Lalla. Ce s-a găsit în plămânii tinerei de 34 de ani găsită fără viață pe o plajă din Mamaia

Între timp, la aproape o săptămână de la începerea anchetei, procurorii încă nu au desluşit misterul morţii Laurei Roşca, cunoscută şi sub numele de DJ Lalla. 

Dosarul este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar. 

Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării. 

Bâlbâielile anchetatorilor în acest caz ar putea fi sancţionate, dacă se dovedeşte că agenţii nu au acţionat corect. Mai multe verificări ar putea fi făcute în cazul poliţiştilor care nu au găsit hainele artistei pe plaja din Mamaia, spun reprezentanţii Ministerului de Interne. 

În acest caz, poliţiştii au două piste: fie sinucidere, fie înec accidental.

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Mamaia telefon casti aplicatie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close