Antena 3 CNN Actualitate Locale Tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Sibiu s-a prăbușit în plină zi. "S-a desprins chiar în fața noastră"

Tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Sibiu s-a prăbușit în plină zi. "S-a desprins chiar în fața noastră"

O bucată din tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Internațional Sibiu s-a prăbușit astăzi, în timp ce mai mulți pasageri așteptau să se îmbarce.

Tavanul sălii de așteptare a Aeroportului Sibiu s-a prăbușit în plină zi. "S-a desprins chiar în fața noastră"
de Ioana Mircea    |    21 Iul 2023   •   20:19

În jurul orei 15.30, o bucată din tavanul Aeroportului Internațional Sibiu, s-a desprins și a căzut printre scaunele sălii de așteptare, unde se aflau mai mulți pasageri.

Din fericire nu au fost victime în urma incidentului. ”Ne aflam în sală când s-a desprins o bucată din tavan chiar în fața noastră. A căzut între scaune, din fericire nu sunt răniți”, a spus unul dintre martori.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aeroportul Internațional Sibiu a reacționat și a susținut că zona afectată a fost izolată.

Citește și: Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi, în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins.Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit.

Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul. Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”, au explicat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

×
Subiecte în articol: aeroport sibiu Sibiu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close