Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tată și băiețelul său au fost loviți de tren, în tunelul Coramnic din Orșova. Cei doi se întorceau de la pescuit

Un tată și băiețelul său au fost loviți de tren, în tunelul Coramnic din Orșova. Cei doi se întorceau de la pescuit

Accident feroviar, produs în tunelul Coramnic, în Orșova! Două persoane (tată și fiu, de 36, respectiv 9 ani) au fost acroșate de un tren, chiar în tunel, când se întorceau de la pescuit. 

Un tată și băiețelul său au fost loviți de tren, în tunelul Coramnic din Orșova. Cei doi se întorceau de la pescuit
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Adriana Drăghici    |    09 Iun 2023   •   22:35

Victimele au fost transportate la spital în stare de conștiență. Bărbatul are fractură deschisă la unul din membrele inferioare, iar fiul său are, de altfel, fractură la unul dintre membrele inferioare.

La fața locului, s-au deplasat pompierii și echipaje ale Ambulanței, misiunea fiind una dificilă nefiind drum de acces pentru ca echipajele de salvatori să intervină.

Rudele victimelor spun că, mereu, treceau prin tunel și că ar fi existat loc de refugiu. Nu își explică cum s-ar fi întâmplat incidentul.

Citește și: O fată de 19 ani a murit după ce a fost călcată de tren, într-un tunel pe calea ferată, în Bumbeşti-Jiu

Poliția Transporturi Feroviare a demarat cercetări, pentru a stabili modul de producere a accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Traficul feroviar a fost întrerupt pe parcursul intervenției.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close