Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul care s-a sinucis într-o pădure din Iaşi şi-a filmat moartea. Poliţiştii au găsit înregistrarea de 30 de minute

Tânărul care s-a sinucis într-o pădure din Iaşi şi-a filmat moartea. Poliţiştii au găsit înregistrarea de 30 de minute

Tânărul din Iași care s-a sinucis săptămâna trecută într-o pădure și-a filmat moartea. Polițiștii au găsit în telefonul său înregistrare de peste 30 de minute cu ultimele momente din viața sa.

Tânărul care s-a sinucis într-o pădure din Iaşi şi-a filmat moartea. Poliţiştii au găsit înregistrarea de 30 de minute
Sursa foto: Profimedia
de Paul Ciurari    |    14 Sep 2023   •   12:33

Practic, tânărul a mers în pădure cu doi prieteni, după care le-a cerut acestora să meargă să îi cheme fosta prietenă să vină să discute cu ea. Când aceștia au plecat, tânărul a pus telefonul mobil pe modul de înregistrare și și-a filmat întreaga sinucidere.

Este o filmare de 30 de minute în care se poate observa foarte clar cum tânărul își pune capăt zilelor, iar filmarea se oprește atunci când a rămas telefonul fără baterie.

Telefonul a ajuns în cele din urmă la anchetatori, care au găsit şi salvat înregistrarea video,, după care au predat înapoi dispozitivul familiei.

Mama tânărului spune că nu a avut inimă să se uite la o asemenea filmare, însă știe de la anchetatori ce se vede pe imagini.

Totul s-a petrecut în data de 5 spre 6 septembrie, atunci când mai multe echipaje l-au căutat pe tânărul prin pădurea de la Scodinți. În cele din urmă l-au găsit, din păcate, fără suflare.

Încă de la început s-a mers pe varianta sinuciderii. Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe corpul tânărului.

Familia spune că totul s-ar fi petrecut în urma unei decepții în dragoste. Tânărul avea o relație cu o tânără, însă aceasta a rămas însărcinată și a născut un copil care se pare că nu era al acestuia, motiv pentru care a intrat într-o depresie profundă.

 

 

×
Subiecte în articol: Iași sinucidere
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close