Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr băut și cu permisul reținut a intrat cu mașina într-un gard și a fugit, în Târgu Neamț

Un tânăr băut și cu permisul reținut a intrat cu mașina într-un gard și a fugit, în Târgu Neamț

Un tânăr de 25 de ani a intrat, miercuri seara, cu mașina într-un gard din Târgu Neamț și a fugit de la locul accidentului. După ce l-au găsit, polițiștii au constatat că acesta era băut și avea permisul de conducere reținut.

Un tânăr băut și cu permisul reținut a intrat cu mașina într-un gard și a fugit, în Târgu Neamț
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Oct 2023   •   11:27

Polițiștii au fost sesizați miercuri seară, cu privire la faptul că pe strada Băile Oglinzi, din Târgu-Neamț, o persoană a intrat cu autoturismul în gardul unui imobil, după care a părăsit locul producerii accidentului.

În urma investigațiilor făcute de polițiști a fost identificată și depistată persoana în cauză, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Răucești.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul are permisul de conducere reținut.

Citește și: Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că a ucis un tânăr, după ce s-a urcat drogat și beat la volan

Polițiștii continuă în acest caz cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close