Antena 3 CNN Actualitate Locale Tâlhărie armată în Cluj. Momentul în care doi bărbați înarmați jefuiesc o sală de jocuri VIDEO

Tâlhărie armată în Cluj. Momentul în care doi bărbați înarmați jefuiesc o sală de jocuri VIDEO

Tâlhărie armată în Cluj. Momentul în care doi bărbați înarmați jefuiesc o sală de jocuri VIDEO
18 Apr 2019   •   22:39

La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au identificat şi depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării, se arată într-un comunicat de presă.

Cei doi bărbați au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore.

Conform probatoriului administrat, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 04:30, cei doi bărbaţi ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei.

La data comiterii faptei, cei doi aveau feţele acoperite şi ar fi folosit un cuţit şi un pistol în scopul ameninţării.

În urma primirii apelului care anunţa fapta, poliţiştii clujeni s-au mobilizat rapid şi au demarat de îndată investigaţii, reuşind să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi în cursul zilei de azi, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în jurul orei  16:45, cei doi bărbaţi, de 28 şi 38 de ani, din Câmpia Turzii şi Cluj-Napoca, au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca.

Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie.

Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.

La activităţile investigative au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close