Antena 3 CNN Actualitate Locale Surpriză pregătită de Antena 3 CNN, la Zilele Orașului Alexandria: Zeci de familii au intrat într-o cursă inedită

Surpriză pregătită de Antena 3 CNN, la Zilele Orașului Alexandria: Zeci de familii au intrat într-o cursă inedită

Mii de locuitori din Alexandria au participat la Sărbătoare Bucuriei. Au fost concursuri, spectacole, dar şi o surpriză pregătită de Antena 3 CNN şi primăria din Alexandria. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Aug 2023   •   11:12

Zeci de familii au intrat într-o cursă inedită, la finalul căreia au reușit să descopere comorile oraşului. Concursul a avut probe obligatorii, iar îndeplinirea acestora le permitea echipelor înscrise în competiție să primească indiciul pentru obiectivul următor. 

Obiectivele au fost poziționate în zone cu o puternică încărcătură istorică, având valoare artistică şi culturală, iar indiciile le-au putut oferi concurenților oportunitatea de a cunoaște orașul pentru a descoperi la final Comoara Alexandriei. 

Premiul cel mare a fost câștigată de o echipă formată din trei colegi de liceu. 

Citeşte şi: Alexandria Express - provocarea lansată de Antena 3 CNN la Zilele oraşului Alexandria

"Senzația mea a fost că au fost bucuroși că au putut participa la o acţiune despre oraş, despre mişcare şi lucru în familie. Acesta a fost rostul poveștii pe care am dorit să-l realizăm. Noi suntem ai Alexandriei şi putem să realizăm lucruri împreună", a declarat Victor Drăguşin, primarul oraşului Alexandria.

Mii de oameni au participat la acest eveniment care a fost organizat de Antena 3 CNN alături de primăria Alexandriei. Surprizele continuă şi astăzi unde cei mici vor învăţa despre energia regenerabilă, apoi vor folosi cele învățate pentru a realiza ştiri şi interviuri. 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close