Antena 3 CNN Actualitate Locale Suporteri, încătuşaţi înaintea meciului Corvinul-Poli Timişoara, în Hunedoara. "Au început să arunce cu sticle, să fie violenţi"

Suporteri, încătuşaţi înaintea meciului Corvinul-Poli Timişoara, în Hunedoara. "Au început să arunce cu sticle, să fie violenţi"

Au fost incindente înaintea meciului de fotbal amical dintre Corvinul Hunedoara și Politehnica Timișoara, disputat miercuri, pe Stadionul "Michael Klein" din Hunedoara.

Suporteri, încătuşaţi înaintea meciului Corvinul-Poli Timişoara, în Hunedoara. "Au început să arunce cu sticle, să fie violenţi"
Sursa foto: captura video
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2022   •   16:07

Doi suporteri timișoreni care au venit la meci împreună cu galeria oaspeților au fost încătușați de polițiști și jandarmi, înainte de disputarea partidei, potrivit adevarul.ro

Ulterior, suporterii au fost urcaţi în autospeciala Jandarmeriei, arată imaginile video. 

"Meciul urma să înceapă şi ei nu au reuşit să intre în stadion, aşa că au încercat să ajungă prin intrările pe care nu aveau acces. Nu au fost lăsaţi şi au început să împingă şi să arunce cu sticle. 

Un poliţist a dat cu spray să îi disperseze, apoi au început să fie violenţi. Au fost îndrumaţi în cele din urmă spre o altă intrare a stadionului", a povestit un martor ocular. 
 

×
Subiecte în articol: suporteri încătușați meci Hunedoara
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close