Antena 3 CNN Actualitate Locale Starea femeii din județul Mureș, care a fost împușcată din greșeală de un polițist, s-a mai îmbunătățit

Starea femeii din județul Mureș, care a fost împușcată din greșeală de un polițist, s-a mai îmbunătățit

Starea femeii din județul Mureș, care a fost împușcată din greșeală de un polițist, s-a mai îmbunătățit
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana - www.politiaromana.ro
18 Feb 2019   •   20:28

Femeia din județul Mureș, împușcată din greșeală de un polițist care urmărea un șofer fugar, e într-o stare mai bună, însă are nevoie de recuperare. 

Victima a fost internată la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Târgu Mureş. Ea este conștientă, dar încă nu vorbește și nici nu poate merge. Medicii spun că procesul de recuperare este unul destul de lung. 

”În această după-amiază (luni -n.r.) a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost internată la secţia Neurochirurgie, este stabilă şi conştientă. A fost transferată la Târgu Mureş pentru că starea ei s-a îmbunătăţit, pentru că aparţine de acest judeţ şi pentru a fi mai aproape de familie”, a declarat Mariana Moldovan-Negoiţă, purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureş.

”Este stabilă, este conştientă, este mai bine dar deocamdată mai are de recuperat”, a spus reprezentantul spitalului din Târgu Mureş.

Citiți și O femeie a fost împușcată din greșeală de polițiști în timp ce aceștia urmăreau o mașină suspectă

×
Subiecte în articol: femeie impuscata politist
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close