Antena 3 CNN Actualitate Locale Spectator spulberat de o mașină în timpul Raliului Lerești din Argeș. Bărbatul a fost operat de urgență și i-a fost amputat un picior

Spectator spulberat de o mașină în timpul Raliului Lerești din Argeș. Bărbatul a fost operat de urgență și i-a fost amputat un picior

Un accident grav s-a produs la Campionatul Național de Viteză în Coastă, desfășurat la Câmpulung Muscel. Un spectator are piciorul amputat după ce a fost spulberat de o mașină din competiție.

Spectator spulberat de o mașină în timpul Raliului Lerești din Argeș. Bărbatul a fost operat de urgență și i-a fost amputat un picior
Sursa foto: ISU Argeș
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2023   •   15:31

Organizatorii spun că bărbatul, în vârstă de 36 de ani, urmărea concursul dintr-o zonă interzisă. Pilotul a pierdut controlul volanului într-un viraj la stânga.

Mașina din competiție s-a oprit într-un autoturism parcat pe marginea șoselei, însă, înainte a lovit și spectatorul.

Victima a fost transportată la Spitalul Câmpulung și este în stare gravă. Medicii l-au dus direct în sala de operație.

Citește și: Accident grav în Pitești între două mașini! Unul dintre șoferi a ricoşat într-o stație GPL

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu nr. 83, a frânat târziu și mașina a intrat într-o zonă interzisă publicului.

Bolidul s-a oprit într-o mașină care era parcată la aproximativ 30-40 de metri de axa drumului, accidentând un spectator care nu a respectat indicațiile de securitate și a rămas totuși în zonă.

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transferat de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung. Din primele informații, victima are fractură de bazin și a unui membru inferior și în acest moment se află în operație”, precizează Federația Română de Automobilism Sportiv.

×
Subiecte în articol: raliu Argeş spectator lovit
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close