Antena 3 CNN Actualitate Locale Telenovelă politică: Doi soți candidează la Primăria Gogoșu din Mehendinți, în plin divorț | Ea: ”Nu a mai făcut nimic”. El: ”Nu are valoare"

Telenovelă politică: Doi soți candidează la Primăria Gogoșu din Mehendinți, în plin divorț | Ea: ”Nu a mai făcut nimic”. El: ”Nu are valoare"

Situație atipică în Mehedinți. Doi soți, aflați în plin proces de divorț, candidează amândoi la primăria Gogoșu. Primarul în funcție este de la PSD, iar soția, Codruța, de la PNL.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Apr 2024   •   19:00

Jean Rogoveanu, actualul primar din partea PSD, candidează pentru un nou mandat, însă are un rival pe măsură. Codruța Rogoveanu, soția sa, intră și ea în cursa pentru alegerile locale, susținută de un alt partid, PNL. Cei doi sunt în proces de divorț de mai bine de un an.

Femeia susține că a ales să candideze la primărie din mai multe motive,  însă cel mai important este cel legat de dezvoltarea comunei. Potrivit acestei, de când a plecat din cadrul insituției, comuna nu a mai beneficiat de niciun proiect.

”Este o decizie atipică, sun într-un proces de divorț soțul, încă nu s-a terminat dosarul de divorț. Ce m-a determinat să candidez? Faptul că nu mi se interzice dreptul de a intra în primăria Gogoșu, sunt cetățean al comunei, plătesc taxe și impozite locale, atât eu, persoană fizică, cât și ca persoană juridică.

Doi la mână. Pot să spun că, din 2020, nu s-a mai implementat niciun proiect în comună: într-un cuvânt, cam de când am plecat și nu am mai avut eu legătura cu primăria și nu a mai fost mâna mea să mai mișc și să alerg după proiecte, nu s-a mai făcut niciun proiect”, a spus soția primarului, pentru Antena 3 CNN.

La rândul lui, actualul primar, și încă soțul contracandidatei, susține că decizia este una absurdă și că tot ceea ce face femeia este doar din ambiție.

”Cred că e o ambiție având în vedere că suntem despărțiți, de aproape un an și jumătate. Și-a pus ambiția că vrea să demonstreze că e o femeie valoroasă, deși nu e. Încearcă prin toate părițile să mă denigreze, să arunce cu totul felul de prostii în mine, dar treaba ei. Asta a ales, ăsta e viitorul ei”, spune actualul primar.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close