Antena 3 CNN Actualitate Locale Un soț l-a ucis pe amantul soției cu o pereche de chiloți, după ce s-au bătut pe câmp

Un soț l-a ucis pe amantul soției cu o pereche de chiloți, după ce s-au bătut pe câmp

Un bărbat l-a ucis pe amantul soției lui. Tragedia a avut loc în comuna Cetățeni. Lupta lor a fost auzită de o femeie care a sesizat poliția, în cursul nopții de joi.

Un soț l-a ucis pe amantul soției cu o pereche de chiloți, după ce s-au bătut pe câmp
de Mariana Zaharia    |    28 Mai 2021   •   15:24

Agenții au venit, dar nu au găsit nimic. Trupul neînsuflețit al victimei a fost descoperit abia vineri dimineața. Poliția a anunțat și o anchetă internă în acest caz.

Triunghiul amoros era știut în tot satul, la Cetățeni. Soțul  în vârstă de 47 de ani era căsătorit cu femeia mai mică decât el cu 7 ani. Aveau împreună doi copii. Numai că partenera lui de viață a plecat în Spania și acolo l-a întâlnit pe un bărbat din Dâmbovița.

Relația extraconjugală a durat și când au revenit în țară, iar femeia a și încercat să își părăsească soțul de câteva ori. Asta ar fi făcut și joi noaptea. Și-a luat mai multe sacoșe cu haine și a plecat cu iubitul. Numai că bărbatul înșelat i-ar fi surprins.

Cei doi rivali s-au bătut pe câmp

"Cei doi bărbați s-au bătut pe un câmp, iar femeia a fugit, dar fără să anunțe pe cineva de incident sau să sune la 112. Serviciul de urgență a fost însă apelat de către o tânără a cărei casă este aproape de zona în care se băteau soțul și amantul", a explicat un cetățean.

Echipajul de poliție a fost văzut și de soțul femeii. Dar, nu s-a predat și nici acasă nu i-a spus mamei ce făcuse.

Pe lângă ancheta pentru crimă,  a fost deschisă și o verificare internă cerută de conducerea Poliției Argeș.

În procesul verbal de constatare, agenții care au mers la fața locului au scris că au verificat zona și nu au văzut nimic. Dar, și faptul că totul a fost filmat cu camera din dotarea unuia dintre subofițeri.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close