Antena 3 CNN Actualitate Locale O șoferiță a sărit la bătaie, după ce tot ea a încălcat regulile de circulație, pe o șosea din Timiș: ”Aplauze, adevărați 'eroi' ai șoselelor”

O șoferiță a sărit la bătaie, după ce tot ea a încălcat regulile de circulație, pe o șosea din Timiș: ”Aplauze, adevărați 'eroi' ai șoselelor”

Bătaie generală pe o șosea din Timis. O șoferiță care circula pe un segment de drum aflat în construcție, dinspre Timișoara spre Autostrada Vestului, a sărit la bătaie după ce tot ea a fost cea care a încălcat regulile de circulație.

de Andreea Borboros    |    02 Aug 2023   •   17:31

Aceasta a pătruns pe prima bandă, zona pe care este intezisă circulația din pricina lucrărilor la drum și a încercat să depășească mașinile care circulau regulamentar, în coloană, spre șoseaua de mare viteză.

La un moment dat, tânăra a trecut peste două zone de pământ și a ridicat praf și pietre care puteau sparge parbrizele altor autoturisme. Când a revenit pe banda a doua de circulație, un șofer a decis să îi ceară socoteală așa că a oprit brusc în fața șoferiței teribiliste.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De aici până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas. Șoferița a încercat să-l lovească pe bărbat cu piciorul, iar tânărul a ripostat. Bătaia s-a oprit când au intervenit și alți participanți la trafic.

După mai multe injurii, scadalagiii s-au intors în mașini. Imaginile au ajuns repede pe rețelele sociale unde au devenit virale.

Aplauze! ?Stăm în prezența unor adevărați "eroi" ai șoselelor! În stânga avem un conducător de BMW care pare că a obtinut permisul de conducere la școala de arte marțiale condusă de Bruce Lee, unde luptele în trafic sunt cursuri obligatorii! De la care putem invata cum să ignorăm regulile și să ne batem cu onoare în trafic! Iar in dreapta întâlnim o adevărată virtuoză a raliurilor în trafic, însoțită de un copilot pasionat de Jean Claude VanDame, care se inspiră cu siguranță din filmele idolului său, ca să ne demonstreze cum indisciplina și luptele în trafic pot fi adevăratele chei ale succesului rutier! Vă aplaudăm pentru modul în care faceți din trafic un veritabil circ!? Felicitări, pentru spectacolul de comedie rutiera, sunteți cu adevărat modele demne de a fi ... urmarite!??

Publicată de Instructor auto Mircea Crisan pe Duminică, 30 iulie 2023

×
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close