Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă o tragedie pe litoral: Un șofer beat a lovit mortal un pieton, apoi a fugit de la locul faptei

Încă o tragedie pe litoral: Un șofer beat a lovit mortal un pieton, apoi a fugit de la locul faptei

Încă o tragedie s-a produs pe litoral, între Costinești și Tuzla. Un șofer beat a lovit în plin un pieton, apoi a fugit de la fața locului. Victima a fost transportată la spital, unde a murit din cauza rănilor.

de Andreea Ştefan    |    20 Aug 2023   •   11:50

Accidentul a avut loc în județul Constanța, între Costinești și Tuzla.

Șoferul, în vârstă de 26 de ani a pierdut controlul volanului din cauza băuturilor alcoolice, ca mai apoi să lovească în plin un bărbat în vârstă de 38 de ani, care se afla pe marginea drumului.

În urma accidentului, șoferul a fugit de la locul faptei, iar pietonul, care a fost grav rănit, a fost transportat de urgență la spital, unde, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Citește și: Opt oameni, izbiţi în plin de un şofer în Constanţa, la 2 Mai. Două persoane au murit, mai mulţi răniţi sunt la spital, şoferul a fugit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cele din urmă, șoferul a fost prins de polițiști.

Cu o zi mai târziu a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Așadar, bărbatul a fost arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și pentru părăsirea locului accidentului.

×
Subiecte în articol: accident litoral Costinesti
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close