Antena 3 CNN Actualitate Locale Un șofer băut și-a lovit intenționat o rudă cu mașina, chiar pe trecerea de pietoni, în Bistrița

Un șofer băut și-a lovit intenționat o rudă cu mașina, chiar pe trecerea de pietoni, în Bistrița

Un șofer din județul Bistrița-Năsăud, care băuse câteva pahare cu alcool înainte de a se urca la volan, a lovit intenționat cu mașina un pieton, chiar pe trecere. Anchetatorii au descoperit că victima este rudă cu șoferul, iar în trecut, cei doi au avut mai multe conflicte.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2023   •   12:37

Incidentul s-a petrecut în municipiul Bistrița. Un bărbat de 38 de ani, din Beclean, a lovit în mod intenționat, cu autoturismul, un alt bărbat de 38 de ani, din Bistrița.

Imediat după producerea accidentului, șoferul a fugit de la fața locului, însă a fost depistat la scurt timp de către polițiști, în trafic, pe DN 17.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare, reieşind faptul că se afla sub influenţa alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”

Şoferul care a provocat în mod intenţionat accidentul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Citește și: Accident grav în noaptea de Ajun, la Cluj. Trei bărbați în stare gravă la spital, după ce s-au izbit cu mașina de mai mulți copaci și au plonjat în curtea unei case

În urma incidentului, poliţiştii au deschis dosar penal şi au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe numele şoferului agresiv a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.
 

×
Subiecte în articol: Bistriţa Năsăud accident pieton lovit
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close