Antena 3 CNN Actualitate Locale "Se vede că unul e mort în casă" | Vecinii au dat alarma în cazul crimei din Turda, unde Roxana a fost înjunghiată de iubit, apoi bărbatul şi-a luat viaţa

"Se vede că unul e mort în casă" | Vecinii au dat alarma în cazul crimei din Turda, unde Roxana a fost înjunghiată de iubit, apoi bărbatul şi-a luat viaţa

Vecinii au fost cei care au dat alarma în cazul crimei din Turda, unde a bărbat şi-a înjunghiat iubita, apoi şi-a luat viaţa.

"Se vede că unul e mort în casă" | Vecinii au dat alarma în cazul crimei din Turda, unde Roxana a fost înjunghiată de iubit, apoi bărbatul şi-a luat viaţa
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2023   •   10:26

Femeia de 29 de ani din Cluj a fost ucisă de un bărbat cu 38 de ani mai mare care o plătea să îi facă ordine în casă. 

Vecinii spun că bărbatul nu a fost căsătorit, iar între cei doi ar fi existat şi o relaţie.

Tragedia s-a întâmplat în apartamentul bărbatului din Turda. El avea 67 de ani şi o plătea pe tânăra de 29 de ani să îi facă curăţenie în casă. 

Uneori, femeia obişnuia să rămână peste noapte, în casa bărbatului  De marţi, nu i-a mai văzut nimeni. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aşa că, "la sesizarea vecinilor, că nu îl mai văzuse de două zile, mi-au spus vecinii să sun la poliţie. 

Le-am spus că nu sun la poliţie şi ieşind în drum am văzut că apare un echipaj de poliţie comunitară", povesteşte un vecin.

Poliţiştii au chemat pompierii, iar aceştia au intrat în apartament pe geam. Au fost şocaţi de ce aveau să descopere.

"Când au intrat deja pe geam au zis: se vede că unul e mort în casă, nu ştiau de a doua persoană", spune un alt vecin al bărbatului mort.

După ce a comis fapta, bărbatul şi-a luat şi el viaţa. 

"Înăuntru au fost găsite două persoane, respectiv un bărbat şi o femeie, care prezentau rigiditate cadaverică", a declarat Andrei Biriş, de la ISU Cluj, potrivit observatornews.ro.

Femeia era întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearşaf. În baie l-au găsit şi pe bărbatul de 68 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A explicat că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. 

Femeia ucisă avea două fetiţe de 13 şi opt ani, dintr-o altă relaţie. Acestea vor fi acum crescute de rude.

×
Subiecte în articol: Turda crimă sinucidere mort
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close