Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene șocante în Capitală! Un pensionar i-a tăiat venele unui bărbat cu un cutter. Agresorul a fost reținut

Scene șocante în Capitală! Un pensionar i-a tăiat venele unui bărbat cu un cutter. Agresorul a fost reținut

Scene șocante în Capitală! Un pensionar i-a tăiat venele unui bărbat cu un cutter. Agresorul a fost reținut
17 Mar 2018   •   21:01

Un caz dramatic a avut loc astăzi într-o stație de autobuz din București. Un pensionar, care venea de la pescuit, s-a luat la ceartă cu un bărbat fiindcă acesta i-a interzis să se urce în autobuz. Incidentul a avut loc în zona Lujerului. 

Se pare că bărbatul de 40 de ani nu i-a permis pensionarului să se urce în autobuz cu sculele de pescuit pe care le avea cu el. 

După ce s-au înjurat și îmbrâncit preț de câteva momente, pensionarul a scos un cutter și l-a tăiat pe bărbat pe brațe. 

Conform unor surse, pensionarul i-ar fi tăiat venele și a fugit de la fața locului. 

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar. 

Polițiștii sunt pe urma agresorului. 

"Astazi, prin apel 112, pe raza,sectorului 6, a fost sesizat un conflict intre 3 barbati, conflict initiat intr un mijloc de transport in comun si care s a incheiat in statie, dupa ce au coborat. La coborare, unul din cei trei, cu un obiect taietor l a lovit peste mâna, pe cel cu care se certase anterior. Victima a primit ingrijiri la fata locului, ulterior fiind transportata la spital. La acest moment, ceilalti doi barbati angrenati in conflict sunt cautati pe baza elementelor furnizate de persoanele care au observat incudentul. Cercetarile sunt continuate de Sectia 21 Politie in vederea identificarii persoanelor si pentru stabilirea intregii situatii de fapt si de drept", au spus polițiștii. 

×
Subiecte în articol: pensionar Capitală scene
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close