Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene șocante în Alba Iulia! O tânără a fost mușcată pe stradă de un pitbull, care i-a ucis cățelul

Scene șocante în Alba Iulia! O tânără a fost mușcată pe stradă de un pitbull, care i-a ucis cățelul

Scene șocante în Alba Iulia! O tânără a fost mușcată pe stradă de un pitbull, care i-a ucis cățelul
Sursa foto: sursă foto: pixabay.com
21 Sep 2019   •   12:40

O femeie de 29 de ani a fost muşcată de un pitbull în timp ce se plimba cu bichonul său pe o stradă din Alba Iulia, câinele ei fiind omorât, a informat, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba.

"Seara trecută, o femeie de 29 de ani a fost atacată şi muşcată de un câine, posibil din rasa pitbull, în timp ce se plimba cu bichonul său pe o stradă din Alba Iulia. Femeia a suferit leziuni la un picior şi la umăr, iar căţelul ei a murit. Câinele agresiv a fugit şi până acum nu a fost găsit. Căutările sunt continuate de poliţişti împreună cu jandarmii şi poliţia locală. Totodată, se fac cercetări pentru identificarea proprietarului acestuia", precizează IPJ Alba.

Femeia a fost transportată la spital.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi arată că atunci când forţele de ordine au ajuns la faţa locului, câinele era încă agresiv şi nu a putut fi prins.

"La faţa locului au fost un echipaj de jandarmi şi un echipaj de poliţie. În continuare, câinele era foarte agresiv, atacând şi forţele de ordine. S-au luat măsuri pentru îndepărtarea câinelui. Echipajele au rămas în zonă pentru căutarea câinelui până după ora 23,00, dar acesta nu a mai fost găsit şi nici proprietarul nu a fost identificat", se arată într-o informare a IJJ Alba.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Alba Iulia pitbull catel atac
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close