Antena 3 CNN Actualitate Locale Scene dramatice la înmormântarea Andreei, studenta ucisă la Timişoara. Mama fetei a căzut secerată la ceremonia funerară

Scene dramatice la înmormântarea Andreei, studenta ucisă la Timişoara. Mama fetei a căzut secerată la ceremonia funerară

Momente dramatice la înmormântarea studentei la Medicină ucisă de iubitul ei.

de Andreea Borboros    |    28 Mar 2024   •   13:34

Mama Andreei Morega a leșinat la slujba ținută în casa din localitatea Padeș, județul Gorj, unde locuia tânăra.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei prânzului.

"O ambulanță a fost trimisă din timp la locația ceremoniei funerare, pentru situația în care cineva va avea nevoie de ajutor. Iată că exact asta s-a întâmplat: mama studentei ucise a cedat în urmă cu câteva momente.

Echipajul de pe ambulanță a intrat în casă, acolo unde i-a oferit primul ajutor femeii care a leșinat.

De altfel, într-o stare extrem de supărătoare se află și bunica Andreei. Această femeie a primit, la rândul ei, tratament încă de la primele ore ale dimineții, în condițiile în care are și alte probleme de sănătate, iar cei prezenți s-au temut ca se va întâmpla o nenorocire.

Este o atmosferă greu de descris în cuvinte. Sunt sute de persoane îndurerate care participă la slujba oficiată aici, în casa din Padeș unde Andreea a locuit.

O a doua slujbă, ținută la biserica din sat, marchează momentul dinaintea înmormântării în cimitirul local", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close