Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal uriaș în traficul din Sibiu! Șofer amenințat cu târnăcopul de un bărbat nervos (VIDEO)

Scandal uriaș în traficul din Sibiu! Șofer amenințat cu târnăcopul de un bărbat nervos (VIDEO)

Scandal uriaș în traficul din Sibiu! Șofer amenințat cu târnăcopul de un bărbat nervos (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Sep 2019   •   15:40

Incident mai puțin obișnuit în Sibiu. Un bărbat a fost amenințat cu târnăcopul de un bărbat foarte nervos, iar scena a fost filmată de victimă. 

Un bărbat conducea spre muncă și, fiind în întârziere, s-a trezit blocat în trafic din cauza unei mașini de gunoi. Fiindcă se grăbea foarte tare, a început să claxoneze. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe un muncitor de la o casă de pe strada respectivă.

„Am claxonat fiindcă mă grăbeam la muncă și, la un moment dat, omul acesta a venit la mine să mă întrebe de ce claxonez și să mă înjure. Apoi a plecat în curte. Nu a durat mult și s-a întors la mine cu un târnăcop”, povestește sibianul înjurat, potrivit oradesibiu

Când a văzut ce se petrece, sibianul a închis imediat geamurile și a scos telefonul ca să-l filmeze pe acesta. 

„Am avut inspirația de a-l filma. Când am văzut că vine înspre mine am închis și geamul. El mai era cu o femeie, care părea speriată, se uita cu spaimă, probabil îi era frică să nu facă el ceva”, mai povestește bărbatul.

Victima a spus că în spatele său mai erau multe mașini, dar niciun șofer nu a intervenit, probabil din frică. 

×
Subiecte în articol: Sibiu incident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close