Antena 3 CNN Actualitate Locale Scandal într-un liceu din Buzău: Trei elevi și un părinte, reținuți. Protagoniștii au fost despărțiți cu greu de către cadrele didactice

Scandal într-un liceu din Buzău: Trei elevi și un părinte, reținuți. Protagoniștii au fost despărțiți cu greu de către cadrele didactice

Un scandal în care au fost implicați mai mulți elevi și un părinte, a avut loc marți într-un liceu din Buzău. Toate persoanele implicate în scandal au fost reținute pentru 24 de ore.

Scandal într-un liceu din Buzău: Trei elevi și un părinte, reținuți. Protagoniștii au fost despărțiți cu greu de către cadrele didactice
Sursa foto: Hepta
de Adrian Bonciu    |    25 Oct 2023   •   16:46

Totul a început după o altercație între mai mulți elevi în care a fost implicat și un părinte.

Protagoniștii au fost despărțiți cu greu de către cadrele didactice de la școală, care au anunțat imediat poliția.

Toate persoanele implicate în scandal au fost reținute pentru 24 de ore, după care vor fi cercetate în libertate.

Altercația a avut loc în curtea Liceului cu Program Sportiv din Buzău.

Citește și: Gestul extrem al unui tată din Craiova, făcut de dorul fiicei sale. Polițiștii au intervenit

Un adolescent în vârstă de 15 ani, elev în clasa a 10-a în cadrul liceului, a intrat în conflict cu alți trei elevi mai mari, din clasa a 12-a.

Pentru că cei trei elevi mai mari l-au jignit pe cel de 15 ani, acesta din urmă și-a chemat tatăl în ajutor. Bărbatul de 39 de ani a pătruns în incinta unității de învățământ, acolo unde i-a agresat pe cei trei elevi de 18 ani.

"După expirarea mandatului de reținere, toți cei 4 protagoniști ai scandalului vor fi cercetați în stare de libertate. De asemenea, în cadrul unității de învățământ va fi demarată o anchetă internă în acest caz.

Conducerea liceului vrea să afle cum în unitatea de învățământ au pătruns persoane străine, chiar dacă aceasta este păzită", a declarat Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

×
Subiecte în articol: Buzau liceu scandal elevi
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close