Antena 3 CNN Actualitate Locale Șarpe de peste un metru, găsit într-o bucătărie de vară din Orșova. Oamenii au sunat la 112

Șarpe de peste un metru, găsit într-o bucătărie de vară din Orșova. Oamenii au sunat la 112

Un alt șarpe de peste un metru a fost găsit în gospodăriile românilor, de data aceasta în Orșova, județul Mehedinți, într-o bucătărie de vară.

Șarpe de peste un metru, găsit într-o bucătărie de vară din Orșova. Oamenii au sunat la 112
Sursa foto: IJJ Mehedinți
de Ioana Mircea    |    29 Iun 2023   •   20:36

Jandarmii din Orșova, județul Mehedinți, au scos, astăzi, dintr-o bucătărie de vară un șarpe de peste un metru. Șarpele a fost eliberat ulterior într-o zonă cu vegetație.

„O nouă solicitare primită pe numărul de urgență 112 a direcționat un echipaj de intervenție al Jandarmeriei Mehedinți în municipiul Orșova, unde a fost sesizată prezența unui șarpe în locuința unui cetățean.

Intervenția s-a desfășurat fără probleme, șarpele în lungime de peste un metru a fost extras din bucătăria de vară unde a fost găsit și, ulterior, a fost eliberat într-o zonă cu vegetație”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinți.

Jandarmii arată că, indiferent de intervențiile lor, fiecare solicitare "este tratată cu operativitate și responsabilitate”, potrivit Mediafax.

Citește și: Șarpe, lung de un metru, găsit în spatele unei mașini de spălat, în Mehedinți. Jandarmii au intervenit

×
Subiecte în articol: sarpe Orsova mehedinti
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close