Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum a șantajat-o un tânăr pe femeia de 45 de ani, cu care a avut relații intime | Iubita lui l-a învățat

Cum a șantajat-o un tânăr pe femeia de 45 de ani, cu care a avut relații intime | Iubita lui l-a învățat

Un tânăr de 27 de ani, din Buzău, a fost arestat de polițiști după ce a șantajat-o pe femeia mai mare cu 18 ani, cu care s-a iubit. Concubina lui a plănuit totul.

Cum a șantajat-o un tânăr pe femeia de 45 de ani, cu care a avut relații intime | Iubita lui l-a învățat
Sursa foto: Gettyimages | bymuratdeniz
de Ioana Mircea    |    13 Feb 2023   •   20:52

O scurtă escapadă a unei femei de 45 de ani, alături de un tânăr de 27 de ani din Mânzălești, județul Buzău s-a transformat într-un coșmar. Femeia locuiește în Franța, însă vine frecvent în țară, la rudele sale din Lopătari și Mânzălești. La o astfel de vizită, ea s-a îndrăgostit de un băiat, cu 18 ani mai tânăr decât ea. Sentimentele au devenit pe parcurs reciproce, din ce în ce mai intense și mai greu de stăpânit.

Femeia a continuat să comunice cu iubitul ei și după plecarea în Franța, atât telefonic, cât și prin intermediul rețelelor de socializare. La un moment dat ea a început să-i trimită tânărului fotografii indecente, pe care acesta le-a stocat în telefonul mobil.

Citește și: Șapte semne că suntem manipulați de cei apropiați | Lidia Fecioru: "Avem tendința să ne ascundem după lucruri mici"

Pe fir a intrat concubina tânărului din Lopătari, care a sărit ca arsă după când a descoperit fotografiile erotice în telefonul iubitului său. După ce s-a lămurit cine este femeia din imagini, concubina, o tânără de 25 de ani, cu care are și un copil de opt luni, i-a sugerat iubitului o cale de răzbunare din care poate aduce și foloase materiale.

Ea l-a îndemnat pe tânărul de 27 de ani să îi spună femeii că dacă aceasta nu îi dă 1000 de euro, el va posta imaginile indecente cu aceasta pe internet.

Victima a revenit în România, a făcut plângere la Poliție, iar sâmbătă, 11 februarie, s-a dus la întâlnirea cu tânărul, având asupra ei o mie de euro, bani marcați.

„La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Buzău.

Băiatul a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. La data de 12 februarie 2023, instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: santaj Buzau
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close